Последние новости

Cursă charter Chișinău – Parma – Chișinău, 10 iunie 2020

27 мая, 2020
Anonymous

Compania aeriană FLYONE anunță despre efectuarea zborului charter autorizat de Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova. Biletele sunt disponbile în vînzare online pe www.flyone.eu.

10 iunie 2020, Chișinău – Parma – Chișinău

Chișinău – Parma – decolare 16:00, aterizare 17:10, ora locală
Parma – Chișinău – decolare 18:10, aterizare 21:30, ora locală
*Toți călătorii cu zborul charter Chisinău – Parma sunt obligați să completeze formularul solicitat de către autoritățile italiene precum și noul formular al declarației pe propria răspundere.


IMPORTANT: Pentru zborurile spre Chișinău, conform Hotărârii nr. 11 din 15.05.2020, a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, intrarea pe teritoriul Republicii Moldova se permite pentru:
- cetățeni ai Republicii Moldova;
- membri de familie ai cetățenilor RM;
- persoane care posedă o viză de lungă ședere, un permis de ședere sau un document echivalent permisului de ședere eliberat de autorități;
- persoane care se deplasează în interes profesional, dovedit prin viză, permis de ședere sau un alt document echivalent;
- membri ai misiunilor diplomatice şi ai oficiilor consulare acreditate în Republica Moldova, ai organizațiilor/misiunilor internaționale, precum şi membrii familiilor acestora sau personal care poate asigura ajutor umanitar;
- pasageri în tranzit, inclusiv cei repatriați ca urmare a acordării protecției consulare.


Zborurile din Chișinău sunt disponbile în vînzare online pe www.flyone.eu. La zbor vor fi acceptați doar deținătorii vizelor de reședintă permanentă și cetățeni ai țării de destinație. Vă recomandăm să verificați toate restricțiile de călătorie pentru cetațenii străini. În caz de nerespectare a condițiilor de intrare sau a restricțiilor impuse, FLYONE își rezervă dreptul de a refuza pasagerii la zbor.


Măsuri obligatorii: Pentru a preveni răspândirea COVID-19 este obligatorie respectarea tuturor măsurilor de protecție la bordul aeronavei:
- purtarea măștilor și mănușilor;
- respectarea condițiile de igienă din timpul zborului;
În caz de nerespectare a condițiilor de intrare sau a restricțiilor impuse, FLYONE își rezervă dreptul de a refuza pasagerii la zbor.