Latest News

FLYONE lanseaza aplicatia mobila pentru iOS si Android!

15 February, 2021
Anonymous

Tendințele globale arată că digitalizarea ocupă un rol primordial în simplificarea vieții, iar domeniul aviației tinde să țină pasul cu noile tehnologii menite să transforme călătoriile în experiențe fără griji.

Orientată spre asigurarea confortului și necesităților pasagerilor, compania aeriană FLYONE, certificată IOSA cu cel mai înalt grad de siguranță în managementul operațional, lansează în premieră aplicația mobilă, disponibilă gratuit pe iOS și Android. Platforma, gândită pentru a simplifica procesul de planificare a călătoriilor, este interactivă și intuitivă în toate funcționalitățile sale: rezervarea zborurilor, check-in, achitarea cu carduri bancare și a sistemului de reduceri și promoții.

Mircea Maleca, Directorul General FLYONE, susține traiectoria de digitalizare implementată de FLYONE: „În era tehnologiilor informaționale, domeniul aviației trebuie să țină pasul cu noile platforme care fac din călătorii adevărate plăceri la care vrei să revii continuu. Ne-am dorit extrem de mult să le oferim pasagerilor posibilitatea să-și planifice călătoriile cât mai simplu și ușor posibil. Am muncit mult pentru ca aplicația FLYONE să corespundă necesităților pasagerilor și să înglobeze cât mai multe funcționalități. Sperăm că va deveni un prieten de încredere pentru toți oamenii care planifică să călătorească cu FLYONE”.

Descărcând aplicația FLYONE, îți poți planifica călătoriile de oriunde – simplu, comod și la prețuri mici. Rezervarea poate fi realizată în doar 3 pași – alegi destinația favorită (din cele 13 disponibile: Frankfurt, Tel Aviv, St. Petersburg, London, Moscow, Parma, Verona, Dublin, Lisbon, Paris, Barcelona, Eindhoven, Istanbul), adaugi serviciile preferate pentru a beneficia de un zbor plăcut și achiți online cu cardul bancar.

Rezervarea devine și mai ușoară utilizând profilul personal pentru completarea automată a datelor personale. Aplicația oferă și posibilitatea de a face check-in. La fel, nu mai ai nevoie să printezi tichetul de îmbarcare - îl primești direct pe smartphone și îl scanezi la aeroport.

Planifică-ți călătoriile în aplicația FLYONE – zboruri ieftine la câteva click-uri distanță!

Despre FLYONE

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016 și, deși este o companie tânără, aceasta a reușit în scurt timp să devină unul dintre liderii pieții avia din Republica Moldova. Mai nou, FLYONE a primit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional.

FLYONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).

Amintim că FLYONE în prezent operează zboruri către 19 destinații, 13 curse regulate și 6 curse charter: Frankfurt, Tel Aviv, Sankt Petersburg, Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Barcelona, Eindhoven, Istanbul, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Tivat, Corfu, Rhodos.