Latest News

Start Sales at only 39 EURO, book now!

24 նոյեմբերի, 2021
Anonymous

Compania FLYONE ARMENIA dă start vânzării biletelor spre 8 destinații importante, iar prețurile sunt foarte bune! Primul zbor va fi spre Moscova, Vnukovo la data de 15 decembrie,  iar prețul unui bilet este de doar 39 Euro. Toate zborurile vor fi operate din aeroportul național Zvartnots, având un orar comod și pentru buzunarul oricui.

Orarul zborurilor:

Erevan – Moscova – de la 39Euro,  2 zboruri în zi

Erevan – Teheran – de la 39Euro, în zilele de joi și duminică

Erevan – Lion – de la 44 Euro, în zilele de miercuri și sâmbătă

Erevan  – Tel Aviv– de la 39Euro, în zilele de joi și duminică

Erevan  – Krasnodar – de la 39Euro, în zilele de luni și vineri

Erevan – Tbilisi– de la 39Euro, în zilele de miercuri și sâmbătă

Erevan  - Kutaisi – de la 39Euro, în zilele de joi și duminică

Propunem pasagerilor 3 tipuri de planuri tarifare: Stadart, Loyal și Advantage. Loyal și Advantage sunt tarife care includ multe beneficii și reduceri, bagaj de cală inclus, dar și o serie de servicii adiționale.

De asemenea politica companiei noastre este flexibilă, astfel că oferim mai multe servicii adiționale, pe care le puteți accesa la cumpărarea biletelor.

FLYONE PRIORITY, Garanția bagajului, Lock Fare, Change Flex, Checkin cu 30 zile până la zbor, check-in automat, voucher cadou, loc aditional și multe altele.

Toate biletele, dar și serviciile suplimentare pot fi cumpărate de pe pagina web www.flyone.am sau prin intermediul aplicației mobile, disponibilă în Google App sau App Store.

Pentru a beneficia la maxim de toate oportunitățile FLYONE Armenia, e nevoie să consultați pagina cu seriviciile disponibile, să vă asigurați că bagajele corespund cerințelor companiei, dar și să efectuați check in-ul online, pentru ca să nu achitați taxe în aeroport.

De asemenea, cum spuneam și anterior, pregătim multe surprize pentru pasagerii noștri, iar în curând planificăm și o cursă charte spre Egipt.

Fiți cu ochii pe noi, să aflați primii despre aceasta.

Despre FLYONE Armenia

FLYONE Armenia (www.flyone.am) s-a lansat în anul 2021. La data de 27 octombrie 2021, Autoritatea Aeronautică Civilă din Armenia a oferit companiei FLYONE ARMENIA Certificatul de Operator Aerian Național, atribuindu-i un cod IATA 3F de două caractere și un cod ICAO FIE de trei caractere. Aceasta oferă bilete la preț accesibil spre mai multe direcții, precum: Moscova, Teheran, Lion, Tbilisi, Kutaisi, Krasnodar, Istanbul, și Tel Aviv.

Flota companiei aeriene este formată din aeronave de tip Airbus A320, cu care vom opera zboruri atât regulate, dar și charter. Acestea au câte 180 de fotolii și corespund tuturor standardelor de Securitate ale Asociației Internaționale de Transport Aerian (IATA)și EASA. De asemenea, în condiții de pandemie, aeronavele sunt dotate cu filtre de aer HEPA, care elimină 99.97% dintre viruși și bacterii.

Amintim că FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016 pe piața Republicii Moldova, iar în acest moment este unul din liderii de pe piața avia de acolo. FLYONE a primit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional, la fel a fost clasată de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).